Problem av hushållen skulle bara förstås av gifta par ( par) som genomgick äktenskap

Problem av hushållen skulle bara förstås av gifta par ( par) som genomgick äktenskap . Allvarlighetsgrad av konflikter som kan uppstå i hushåll som är beroende av de människor som är inblandade i dessa problem .

Harmony är en blandning av olika färger som Wisata Pulau Pramuka utgör karaktären av att det finns en effekt av objekt . Svart färg , till exempel när du står ensam skulle ge intryck av dystra och kalla och sällan svarta människor som fristående . Men om det kombineras med vitt , så kommer det att ge sin egen stil som skulle kunna eliminera intrycket var dyster och kall . Kombinationen av svart och vitt när anlagd fint , kommer att ge ett intryck av dynamik , passionerad och varm .

På samma hushåll som är en blandning av olika karaktärer , befintlig karaktär av män, kvinnor , barn och till och med i - lagar . Inte en enda person i världen som kan garantera att var och en av dessa färger är perfekt eftersom det är definitivt bland dem har fördelar och nackdelar . Därför , i ett hushåll , bör alla fördelar och nackdelar med varje ringklockan fylla de befintliga luckorna .

Tja , här är några tips som kan tillämpas för att smälta varje färg familj så sammanflätade harmonisk atmosfär .

Först behandlar sin fru väl är en fråga som rekommenderas av Sharia .

blommor - rosor - hushålls - harmonisSeorang ska behandla sin man väl och en hel del tålamod och ett stort hjärta i affären , särskilt om han fortfarande var ung . I en hadith förklarade att Aisha R.A. en gång sade ,

"Folk Habasyah ( Etiopien ) i moskén play , sedan profeten . sade till mig : ' O rosigt , vill du se dem " , sade jag , " Ja . " Profeten . och stod i dörren , jag kom , jag lägger min haka på hans axel , och jag lutar mitt ansikte på hans kind . Profeten . säg, " Nu är det nog ( du ser dem spela ) ? " Jag sa , " O Allahs sändebud , inte bråttom . " Och han (fortfarande ) står för mig ( så jag kunde gå och se dem . då sa han: " Nu är det nog ? " jag sa , ' O Allahs sändebud , inte ha bråttom . jag vill inte fortsätta att se dem spela , men jag vill kvinnorna att veta hur man ska Pasang Iklan Terbaik placera profeten . bredvid mig och min position vid sidan av profeten. ' " ( Bukhari och muslim )

För det andra , söker lära känna och förstå varandra .

Skillnader miljö och förhållanden där man eller hustru växte mycket inflytelserik i bildandet av en mängd olika smaker , beteenden och attityder i varje . Det är en plikt för varje gift par ( par ) för att förstå denna situation och försöka ta reda på och lära känna andra som blev hans livskamrat . De behöver också veta allt som rör livssituationer som påverkar deras partner så att de kan gå vidare och förverkliga harmoni .

För det tredje , ring din fru vid namn han gillar .

Som profeten . Aisha samtal R.A. som Humaira ( den röda granatäpple ) . Så, fråga din fru om det namn han gillar . Hustrun hade att göra samma sak som att kalla sin man som han gillar .

För det fjärde , ge varandra komplimanger .

LovePada I grunden var det en berömvärd människa och detta inkluderar behovet av ( natur ) . Man och hustru bör ofta beröm , och vice versa . Prisad paret kan ske i närvaro av sina föräldrar eller släktingar för att nämna sina dygder . Till exempel , genom att prisa hennes matlagning är dåligt eller något . En liknande sak kan göras för att barn.

Femte , vara qana'a .

Jasa Pembuatan Website I ett tecken på harmoni mellan man och hustru är kärleken attityd var nöjda med den nuvarande ( qana'a ) eller nöjda med levande infrastruktur som är tillgänglig . Fortfarande hållbarhet bortskämd attityd , är en av de faktorer som utlöser konflikter par levnadsvanor bekvämlighet, slösaktig , och försvinna i barndomen eller tonåren . En sådan attityd motsatt den mognad kräver en realistisk syn på livet . Cheesy saker och glamour som förebådade riktiga medier kommer inte att skapa lycka . Sann lycka kommer endast utgår från den djupaste hjärta och själ , inte motsatsen till de materiella aspekter som skulle utlösa luckor och konflikter .

Sjätte , engångs fru ta en promenad , en picknick , eller rekreation .

Naturligtvis reser i fråga besöks platser lagligt . Varje månad , schemalägga en tid att gå både ( dejta ) med sin fru så han skulle inte täppt hela tiden att vara hemma .

Sjunde , att alltid vara uppriktig , ärlig och rättvis .

Det är nyckeln till lycka hemliv kanske inte noll för missförstånd . Om du gör ett misstag , så det bör göras är rusade för att be om ursäkt , erkänna det , och lovade att inte upprepa det igen i framtiden . Attityden är inget förnedrande status och självkänsla . Istället uppmuntrar andra att respektera , lita på , och förlåta er .

Åttonde , inte se tillbaka .

Ångrar aldrig ett beslut har fattats om bröllopet . Frågor som " Varför är det då jag vill bara vara gift , va ? " Eller " Varför jag inte avvisas , ja uppvaktning ? " Bör kastas bort . Disharmoni kan startas från den triviala frågan . Om dragen ånger , är det möjligt disharmoni leder till skilsmässa . På grund av detta , låt oss möta den verklighet som vi står inför i dag . Inte springa ifrån problemet genom att titta bakåt eller ( na'udzubillah ) föreställa sig en annan än vår make siffra . Detta öppnar dörren för djävulen , så att han kommer att bli lätt förgiftad .

Nionde , inkluderar sakralitas gifta .

love - tills - tuaSalah en av de mest betydande fotfäste i menage är lydnad till Guds lag . Om materialet har beräknats , är det ansträngande att slå sig ner och det är där värdet av den belöning som Gud har lovat . När frågan knappt se spetsen på basen , lämna tillbaka den till ägaren att alla problem , Allah . Par smakar bra tanke till Allah . Stirra på visdomen bakom problemet . Gud vill , det är bra från alla de problem vi står inför . Gör ubudiyah tillvägagångssätt. Ha inte tråkigt med bön . Det kan vara att , med taqarrub på Gud , kan problemet vara lättare vikt och lösningen kommer att visas automatiskt i sikte . Insha Allah !

Problem hushåll skulle bara förstås Wisata Pulau Pramuka av en make eller maka som genomgår äktenskap . Allvarlighetsgrad av äktenskaplig konflikt beror på de personer som är inblandade i dessa problem . Därför Allah . ger också nödutgångsdörr bör endast öppnas när alla ansträngningar har försökt . Även tillåtet , är skilsmässa något som dibenti av Allah . som en hadeeth från Abu Daud och rättvisa , som läser , " Något är kosher men Gud hatar skilsmässa . " Så det är upp till körningen . [ Ali ]
Share this article :

Posting Komentar

 
Support : Desain By | Jasa Seo Handal Copyright © 2013. Jual Website Iklan Baris Siap Pakai - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Desain by Jasa Seo Handal